tisdag 8 februari 2011

I VÄNTANS TIDER...

VW Touran TDI 170 DSG 6 GT heter den här lilla läckerbiten
och den kommer snart att ha sitt hem på Beckgatan 2 i Bergkvara, den har allt man behöver och lite till, dvs 7 sittplatser ( varav 2 fälls ner i golvet och bildar en plan stor lastyta, för en spis eller kyl t.ex. ), dragkrok och framförallt en vrålstark motor med DSG-låda, smask!! Den beställdes i förra veckan, men tyvärr så är leveranstiden väldigt lång, den beräknas inte hitta hem förrän i slutet av maj :-(  Det var faktiskt lättare att vänta på nya bebisar till familjen, då såg man i alla fall att "garaget" växte och att nåt var på gång, nu ser man ingenting förrän den är färdig för avhämtning.. Nåja, den som väntar på nåt gott... tyvärr gäller inte detta när man väntar på en ny bil, då vill man ha den NU!!! På tal om garaget, i morse när jag skulle åka till jobbet ( kolsvart ute ) så blåste mina glasögon av mig ( kanske Jared skulla ha gillat ), ja det var full storm och har varit hela natten, så Madeleine och jag rotade runt med ficklampor bredvid bilen och på gräsmattan men hittade ingenting, så jag gick in och letade efter hemförsäkringspapperen medan Madeleine letade vidare, och precis när jag skrivit ner allting så kom hon in och hade hittat dem under äppelträdet, så där sparade vi självrisken, säkert minst 1.500.- och glasögonen som inte var gratis ( 9 papp ) återkom till sin rättmätige ägare, och jag var bara c:a 20 min försenad, så slutet gott allting gott...

6 kommentarer:

 1. Nio papp - tänkte inte på det! Men jag gick ändå väldigt försiktigt! Kanske du inte ska ge dig iväg till jobbet kl 4.30 medan det är kolmörkt ute och stormen snor iväg allt som sitter löst ...och vad som helst kan hända;-)
  Men kul att leta glas ihop med dig - Puss min vän:*

  SvaraRadera
 2. Men verkligen! Helt otroligt att glasögonen kunde blåsa iväg?!
  Tur att ni hittade dem så du slipper vara halvblind tills du får nya.
  Nästa gång kanske du ska köpa dina glasögon på Blic, då hade du fått mååånga par för den summan.

  SvaraRadera
 3. Men inte så snygga.. och lätta, därför flög de iväg i blåsten..

  SvaraRadera
 4. Vad hände med A4 du har pratat om?
  Vrålstark är det Audis V12 tdi motor i den?
  Mvh
  Johannes

  SvaraRadera
 5. Som den kloke morfar/farfar jag är så räknade jag ut att det kan vara bra och ha 7 sittplatser, 170 diesehästar är vrålstarkt för mig.. Och det är ju det som räknas i detta fallet.. Plus att man öppnar dörren och sätter sig i en bra höjd, man slipper sitta på golvet :-)

  SvaraRadera
 6. Wohooooooo!! Den ska jag övningsköra i hihihih :) :)

  SvaraRadera