onsdag 23 februari 2011

59 ÅR UNG..


Så har man då fyllt år igen, 59 denna gången, och förhoppningen är att det blir många fler.. Min kuliga svärdotter Siggedarling kallar mig för "Chäfen", förstår inte varför, jag som är så cool och ödmjuk hela tiden. Och i går fick jag se att det inte bara Norske piker som har lite problem med stavningen, jag var på ett företag i Blekinge, och där stod det "Lagerchäf" på en glasbur/kontor, antagligen en ödmjuk kille det också. Bilden är från slutet av augusti på Terez och Mikael Nilssons 50-årsfest, och jag tycker vi är väldigt till vår fördel på denna bilden, speciellt Madeleine i en elegant klänning inköpt i Italien på sommaren. Några dagar innan festen fick jag ju en liten hjärtinfarkt, och det var väl frågan om jag skulle få uppleva några fler födelsedagar, men jag repade mig och nu är det full fart framåt igen. Idag har jag varit på efterkontroll, och jag har fortfarande läckage på en hjärtklaff, men det har inte blivit värre, så nästa återbesök är om 6 månader. Så nu är det bara att ta tag i motionerandet igen, och inte skjuta upp det längre, förhoppningen är ju att vågen bara skall visa TVÅ siffror till sommaren.. och för att förhoppningar skall slå in så måste man göra någonting själv också..

2 kommentarer:

  1. Just det du trogne och gode make - det ser vi fram emot; *

    SvaraRadera
  2. Haha.. Jag vet faktiskt att det stavas chefen, men min konstnärliga frihet tycker Chäfen låter roligare :P Så det så!

    Gött att du ska ta tag i mosjonerandet igjen. Det ska vi med efter snart två veckor utan morgonträning pga forkylningar.

    SvaraRadera