måndag 22 november 2010

JULEN ÄR HÄR...


Nästan i alla fall, det snöar lätt ute, man har klass 2-varning för oväder i Kalmar län, men det ligger inte kvar nåt på marken här i Halmstad ännu. Förhoppningsvis så fortsätter det så..
Jag är inte ett dugg intresserad av vinter ännu, tids nog så kommer december, faktiskt så är det bar nio dagar till, så är vi inne i den mest hektiska månaden på året, den är till och med mer hektisk än semestermånanden, vi springer runt som skållade illrar i 23 dagar bara för att vi skall ha det "lugnt och stilla" på julafton..
Ha, ha, ha.. den lugna stilla dagen är full med måsten, mat här, mat där, mat här igen, och så Kalle Anka
kl 15.00 och efter det kommer Karl Bertil Jonssons Jul, och sen julklapparna också..
Men visst är det härligt med julen, vi får ju vila på juldagen innan det är dags för mellandagsrean på annandagen, men vi har tur i år, annandagen är på en söndag, så då får vi vila ända till måndagen.
Ja, jag älskar julen och allt den för med sig, framför allt så brukar vi få tid att träffas och umgås inom familjen, tyvärr så blir det lite "rumphugget" i år p.g.a att Lindas familj bor i Montbeliard, Emily bor i Birmingham, Robban och Siggedarling skall till Årnes i Norge, Daniel jobbar julafton,
så det lär bli en begränsad skara i Bergkvara detta året, men det blir jul i alla fall..

2 kommentarer:

  1. Tjusigt foto!
    Här håller de på och sätter upp ljusslingor i hela stan, de har jobbat på det i två veckor nu, så det blir nog väldigt mycket ljus när det tänds...

    SvaraRadera
  2. Vi kommer at sakna er, men vi kommer ju ner till bergkvara til nyår. :)

    SvaraRadera