torsdag 29 december 2011

SÅ HÄR EFTER JULEN...

känns det lite trångt överallt i textilierna, men man kanske inte behöver reagera som damen på bilden gör i alla fall.. det blir ju ganska mycket efterarbete när man ska röja upp alla kringflygande delar. Nä, det är nog bara och bryta ihop och återuppta träningen igen ( som bekant så kan man ju inte stoppa in mer än man förbrukar, då blir det överskott överallt ) Juledamen var väldigt snäll mot mig, så jag fick en ny stegräknare, den gamla gick jag ifrån ( dvs tappade ) nån gång i höstas, och så fick jag de nya turbogåstavarna med inbyggd fjädring så att förbränningen ökar betydligt när man använder dem rätt.. som tur är har jag en god vän som är utbildad på dessa, så förhoppningen är att jag kan lära mig att använda dem.  I övrigt så var julen i Bergkvara fantastisk, och något överbefolkad några dagar, trots att Emily, Ian och Christopher inte hade möjlighet att hälsa på, men å andra sidan var Madeleine & jag och hälsade på dem i början av december, och som vanligt så föds det bara väldigt vackra och intilligenta barn in i vår familj, så det finns fortfarande hopp för mänskligheten. Vi som var där åt och smaskade av diverse läckerheter, och givetvis byttes det julklappar också till allas förnöjelse.. Och nu är det ju snart 2012, det stora skottåret där man passerar 60-strecket om man får leva och ha hälsan, och det planerar jag att göra, dock lite mindre och tunnare dag för dag ( eller vecka för vecka kanske är bäst att tillägga ) det är inte ofta man märker skillnaden från dag till dag, om man inte går igenom nån form av operation förstås.. men det är väl egentligen fusk?? har man själv klarat av att expandera kroppen, så är det nog bäst att klara av minimeringen själv också. Med lite flyt så kanske det kan bli lite tätare mellan blogginläggen också..  Ha ett härligt slut på 2011 och ett Gott Nytt 2012..

4 kommentarer:

 1. Instämmer med föregående förnämliga talare;-) Allt var så trevligt och härligt så det enda jag skulle önska är ett hus som växer med uppgiften!

  SvaraRadera
 2. Som en vän sa "jag förstår inte allt prat om överviktiga, är inte alla lika viktiga?"

  SvaraRadera
 3. Gott nytt 2012 pappa! Jag ska också förlora lite nu överflödig vikt .. ska bli ett kul år :p

  SvaraRadera
 4. "Långsam och stadig" är det bästa sättet att gå vidare, för att hitta goda vanor blir en självklarhet för oss, som ersätter den gamla sätt med det nya! Bäst att du och din underbara familj Jan-Eric detta nya år! Health and happiness!!

  SvaraRadera