onsdag 15 december 2010

Tillbaka i DK


Har just hittat vårt nya hus.. någon intresserad av att flytta hit??
Skämt åsido, detta är "Where I Lay My Hat" denna natten, det heter Hotel Koldingfjord, och ligger då givetvis vid Koldingfjorden i Kolding. Är här på en jobbresa, Smurfit Kappa har en anläggning här, och vi som är ansvariga för Carlsberg i de Skandinaviska länderna har ett litet möte här pga att den "PanEuropeanSales" ansvarige ( Colin White from UK ) går i pension och den nya PES'en Ian Naylor ville att vi alla skulle träffas och tala om den ljusnande framtiden.. Några som tyvärr inte har en ljusnande framtid är alla anställda på Faurecia i Torsås, fabriken läggs ned i årsskiftet 2011 - 2012 kan man läsa på lokaltidningarnas hemsidor idag. Så Linda & Johannes med alla barnen; vad skönt att Ni inte bor i Bergkvara, vad skönt att Ni vet vad det är som ger "payoff" tillbaka 100-fallt, och Ni andra syskon som eventuellt har glömt detta, ta på tänkarhatten igen, den gör ingen nytta i garderoben..
Ikväll skall jag äta en god middag med mina arbetskamrater, såg att det fanns andebröst på menyn, kan ju vara en lagom kvällsmåltid, efter smörrebröden till lunch, en med lun leverpostej og en med rostbiff i Smurfarnas kantin.. Ha en härlig afton med tänkarhatten på..

1 kommentar:

  1. Ja, vi är glada att vi är här, men vi vet inte riktigt vad som kommer att hända med Johannes kontrakt, eftersom han egentligen bara är utlånad hit... Förhoppningsvis vet vi mera nästa vecka.

    SvaraRadera